Aanbod

Over ons

 

Naar d’Academie gaan is niet meer of minder dan op avontuur trekken in de wondere wereld van de beeldende kunsten.

Ons aanbod overspant bijna alle disciplines van de beeldende kunsten. Van de vrije- over de toegepaste kunsten tot de kunstambachten. De cursussen worden gegeven door gemotiveerde, hoogopgeleide docenten.

Je kan alle informatie rond aanbod en mogelijkheden terugvinden op deze website.

Door dit zeer uitgebreide aanbod kunnen we inspelen en focussen op het interdisciplinair karakter dat kenmerkend is voor de hedendaagse kunst en kunstbeleving.

In onze ateliers krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen, te ontplooien en te vervolmaken. We leggen de nadruk op onderzoek, experiment, kruisbestuiving en levenslang en levensbreed leren.

Naast de atelierwerking maken studiereizen, lezingen, gastdocenten, tentoonstellingsbezoeken en de lessen kunstgeschiedenis de opleidingen compleet.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe passie, je talent verder wil ontplooien, je wil voorbereiden op hogere kunststudies of aansluiting zoekt met een professionele omgeving, aan d’Academie kan je hiervoor allemaal terecht. We garanderen individueel onderwijs en persoonlijke begeleiding gecombineerd met de groepsdynamiek die heerst in de ateliers.

Tot snel in d’Academie!

 

Niko Van Stichel

directeur