Beste nieuwsbrieflezer,

 

Onze academie krijgt op dit moment bezoek van de onderwijsinspectie. Zij controleert onze werking en de kwaliteit van ons geboden onderwijs. Wanneer er dus bezoek in de ateliers komt van mensen die jullie niet kennen, wees niet ongerust, het zijn waarschijnlijk deze inspecteurs.

Verder versturen we deze nieuwsbrief speciaal om 2 mededelingen te doen. De ene betreft een actie voor de Warmste Week en de andere een aankondiging van een buitenlandse studiereis.

d’Academie lanceert een actie in het kader van de Warmste Week, namelijk ‘Kunst op Kaartjes’.

2462 leerlingen van d’Academie maken evenveel originele wenskaarten.
Willen jullie Het Veer ook steunen en eigenaar worden van 5 prachtige kaarten, dan kunnen jullie vanaf vandaag intekenen om een enveloppe van 5 kaarten te kopen aan 7,5 euro.
Dit kan op het secretariaat in de hoofdschool of bij de leerkrachten in de ateliers van de bijafdelingen. De gevulde enveloppes zijn beschikbaar vanaf 22 december.

We hopen op jullie massale steun, maar let op, de enveloppes zijn beperkt!

 

d’Academie heeft een lange traditie van meerdaagse, buitenlandse studiereizen in samenwerking met VZW Kwadraat. Van 8 tot 11 april 2019 gaan we naar Madrid ter gelegenheid van 200 jaar Prado.
Deze uitstap valt in de eerste week van de Paasvakantie en kost 350 euro. De plaatsen zijn beperkt tot 40 deelnemers dus wees er snel bij. Meer info vinden jullie verder in deze nieuwsbrief.

Lees dus snel verder en steun Het Veer of schrijf je in voor de studiereis.

 

Tot binnenkort ergens in de gangen of de ateliers van d’Academie.

 

Niko Van Stichel

Directeur